donderdag 7 juli 2011

7 Juli– San Francisco

Vandaag onze laatste volle dag in SF en na een ontbijt zijn we weer naar de Congierge gegaan om te vragen wat we nu het beste konden doen. Ze verwees ons naar het Golden Gate Park, een groot park in de intensieve bebouwing van SF. Maar eerst een ontbijt bij de vriendelijke Chinees, wiens vrouw bij de bestelling van Saskia verwonderd vroeg “all for you?” waarop Saskia haar bestelling iets naar beneden bijstelde. Saskia had echter geen probleem met de, in de ogen van de vrouw, enorme maaltijd.

P1030340Nadat we gegeten hadden namen we bus 1, met een transfer naar bus 48 en kwamen we, terwijl het kouder en kouder werd, de Golden Gate bridge. Zie hiernaast de schoonheid van de brug in zijn volledigheid.

Vervolgens hebben we een tijdje rondgewandeld in het Golden Gateway Park. Dit was verassend om te zijn dat het ene moment je volledig in de dichte bebouwing stond, terwijl je het andere moment het idee had midden in de natuur te wandelen. Het was wel koud dus zijn we niet al te lang gebleven en weer terug gegaan naar het hotel om even warm te worden en wat te rusten.

P1030392Omdat het vandaag onze trouwdag was zijn we lekker uitgebreid gaan eten bij Ruth’s Steakhouse. Ook al was het niet goedkoop het was wel heerlijk. Vooral de ober met zijn “Hup holland hup” was erg vriendelijk en behulpzaam.

1 opmerking:

  1. Bbrrr we krijgen t hier spontaan koud van t zien van de foto. Enne hup holland hup dan maar :-). Wel een mooie en lekkere trouwdag gehad nemen we aan?

    BeantwoordenVerwijderen