woensdag 13 juli 2011

12 juli– Inpakken en wegwezen

Zo dit was het dan, onze vakantie in Amerika zit er op, tenminste dat P1030684dachten we. Na het inpakken van onze koffers, het opruimen van het gastenverblijf en een lekker ontbijt klaargemaakt door Courtenay waren we klaar om naar JFK gebracht te worden. Echter zij had nog een laatste idee voor een paar mooie fotos.

P1030749Het leuke is natuurlijk dat ze de beste en leukste plekjes kennen waar maar weinig toeristen komen. Ze bracht ons aan de New Jersey kant van de Hudson waar we een goed uitzicht hadden op Manhattan en de bekende skyline van New York.

P1030763Om vervolgens bij JFK uit te komen voerde de weg door New York waarbij we ook langs de bouw van de Freedom Tower kwamen op Ground Zero. Echt veel te bekijken was daar niet omdat dit eigenlijk een grote bouwput is.

Aangekomen op JFK bleek bij het inchecken dat onze vlucht vertraagd was een vertraging die opliep tot ruim 3 uur. Dit is niet iets waar je op zit te wachten als je naar huis gaat.

Deze blog is thuis geschreven en we zijn weer lekker thuis in ons eigen huisje. Een beetje moe maar met heel veel herinneringen bij ons.

Dank voor alle reacties op de blogs en via de mail. Alhoewel niemand alle antwoorden volledig goed had heb ik besloten dat jullie allen gewonnen hebben en een ere titel krijgen. jullie zijn “Beste Bloglezers van 2011”

1 opmerking:

  1. Tja en dan is t ineens weer voorbij. Terugkijken op 3 mooie weken en weer genoeg belevenissen om even op te teren. Dank je wel dat we mochten meegenieten en we komen zeker meer foto's kijken en verhalen horen.

    BeantwoordenVerwijderen