zaterdag 2 juli 2011

2 juli–Grand Canyon

Om de Canyon vandaag nog wat beter te zien hebben we vandaag  in een  ….. drumrol ….. helicopter over de Grand Canyon gevlogen. Dit was zo (insert geweldige expressie die moderner is dan vet).

Om 9:30 moesten we ons bij de luchthaven melden, kregen we wat P1030022instructies van de piloot. De reddingsvesten werden omgedaan tijdens een wat onduidelijke instructie. Maar ook al wisten we niet hoe deze te gebruiken we hadden hem in ieder geval op onze heup hangen. Onder de tunes van Juressic Park om het effect wat te vergroten vroeg de piloot na een korte vlucht : “Are you ready for the Canyon” en gingen we de canyon in.

P1020944

Het is bijna niet te beschrijven of op beeld te vangen hoe wijds en P1030016groot de Canyon, die met recht Grand Canyon genoemd wordt, eigenlijk is. Op een gegeven moment hingen we met de helicopter boven het deel van de canyon waar je helemaal om je heen alleen maar de canyon ziet.

Nadat we weer geland zijn zonder de lifepack te moeten gebruiken hebben we nog een tijd rond gelopen in de Canyon en diverse viewpoints bekeken.

‘s Avonds sliepen we snel, zo snel dat deze blog pas de dag erna gemaakt is, waar we geen internet meer zullen hebben.

1 opmerking:

  1. Laten we het eens proberen: dit was zo gaaf, super, excellent, schitterend, puik, cool, hartstikke leuk, keigoed, kicken, lauw, retegoed, snel, steengoed, te gek, tof, uit de kunst, wreed LOL
    Bron: synoniemen.net
    Ruwin kwam net nog met de term hoge klasse.

    BeantwoordenVerwijderen