dinsdag 5 juli 2011

5 juli–San Francisco

Na bijgekomen te zijn van de ongelofelijke feestnacht, zonder ons dan wel want wij waren kapot van de vlucht, hebben we heerlijke pancakes gegeten bij een klein zaakje gerund door een chineese familie. Dit alles op advies van de congierge van het hotel. Een gezellige vrouw die ons later nog een aantal keer van pas is gekomen.

Met onze buspas voor drie dagen in de hand zijn we als eerste na P1030109het ontbijt op de ‘cable cars’ gesprongen om op die manier naar de Fishermans warf te gaan, Het toeristische deel van San Francisco. Het was wel een kwestie van goed vasthouden en je achterste binnenboord houden met het gezicht naar voren. Zoals de bestuurder zei “you wanna see which car hits you and make sure it’s not a cheap one”.

P1030120Na wat rondgehangen te hebben bij de Fishermans Warf wilden we terug en hebben een tijdje gewacht op de Cable Cars terug, echter nu was het veel drukker dan voorheen. Maar nu konden we gelukkig gewoon zitten.

‘S avonds zijn we naar een klein gezellig Italiaans restaurant gegaan waar we een medium Calzone gegeten hebben. Echter ehm Medium ?

2 opmerkingen:

  1. Dan zit je in Amerika en eet je pannenkoeken bij een chinees en 's avonds ga je naar een Italiaan, das pas cultureel. Gelukkig krijg je bij de Italiaan wel weer Amerikaanse porties, zat je wel vol na afloop of was er nog ruimte voor een toetje?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi jan en sas moesten jullie bij die pizza calzone niet aan enge buren denken?

    BeantwoordenVerwijderen