woensdag 17 juni 2009

RIU Chiclana – woensdag 17 juni

Onze tweede dag met de auto hadden we een trip gepland naar Gibraltar, een stukje Engeland welke vast zit aan Spanje. De reis ging voorspoedig echter voor de douane stond ruim een half uur file. Uiteindelijk hebben we besloten de auto in Spanje achter te laten en te voet de douane te passeren. Twee keer controle, alhoewel controle ?

Vervolgens zijn we met een open Engels rode bus het centrum ingegaan alwaar we een ‘orgineel’ engels hamburger met patat gegeten hebben.

P1000289 Nadat we voldoende  brandstof hebben ingenomen zijn we op zoek gegaan naar de kabelbaan om op de top van het schiereiland Gibraltar te komen. We vroegen ons wel af waarom we in vredesnaam 3 uur gevlogen hebben en 2 uur in de auto gezeten te hebben om apen te zien die ook in de Apenheul te zien zijn. Deze apen lopen los rond en zijn soms erg handtastelijk … zeker als je iets te eten hebt wat ook niet mag.

P1000291

P1000301We maakten een wandeling naar de st. Michaels Cave, druipsteengrot,  welke in de oorlog gebruikt werd door de Engelse Army.  Nu worden er soms zelfs concerten gegeven. Het moet echt grappig zijn hier Jochem Meyer te zien rondspringen.

Dit verhaaltje hebben we geschreven terwijl we wachten op het entertainment van vanavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten