vrijdag 19 juni 2009

RIU Chiclana – vrijdag 19 juni

Na 3 dagen toeren waren we wel weer toe aan een lekker rustig dagje bij het zwembad. Lekker lezen en genieten van de Spaanse zon, alhoewel niet te lang want we willen niet rood worden. Dus gewapend met zonnecrème, boeken, iPod en puzzelboekje hebben we ons geïnstalleerd bij het zwembad na het eten.  Eerste een half uurtje op onze rug en dan draaien om gelijkmatig te kleuren voordat we de parasol(s) opgezet hebben. Voor we het wisten was het al weer tegen het einde van de middag en konden we ons voorbereiden op het avondeten.

Voor deze avond hadden we gereserveerd in het thema restaurant Andalusië, wat ook niet echt een slecht idee was. In het weekend trekken veel Spanjaarden namelijk naar de hotels in Sancti Petri waar ook ons hotel zit. Het hotel zit dan bommetje vol.

P1000416Na het eten zijn we naar de Bar Salon gegaan voor het standaard kopje Kapoe Sjino (Cappuccino). Na de Bongo (omgekeerde bingo) stond een optreden van een flamenco groep. Uit de reactie van de Spanjaarden bleek dat de kwaliteit van deze groep erg goed was.

1 opmerking:

  1. hebben jullie nog wat gewonnen in de bongo?
    mam en heb je nog een spaanse flamingo gedaan?

    BeantwoordenVerwijderen