woensdag 17 september 2008

Gran Canaria - Woensdag 17 september



P1010571
Vandaag zijn we met de auto op pad gegaan. De tocht voerde via Fataga naar het openlucht museum El Mundo Aborigen. In dit museum is een oud canarisch dorp nagebouwd. Zo was bijvoorbeeld een pottenbakerij nagebouwd en was zichtbaar hoe manden gemaakt werden. Ook was te zien dat mummies gebalsemd werden en op welke wijze ze begraven werden. Bij elke plek was een duidelijke uitleg, helaas niet in het nederlands. Ook stonden er nagemaakte mensen bij.


Toen we terug in ons hotel kwamen stonde Ed en Annemiek te wachten om opgehaald te worden. Nadat we ze uitgezwaaid hadden zijn we nog even naar het zwembad gegaan.


's Avonds gingen we naar het ene restaurant (Atlantis) waar we soep hebben gegeten. Echter na de soep bleek het buffet voornamelijk vis te bevatten. Dus dachten we slim te zijn door naar het andere restaurant te gaan (Roque Nuoblo). Maar hoewel buiten leek dat er een ander menu was, bleek dit echter niet zo te zijn. We hebben uiteindelijk toch nog iets van vlees kunnen vinden. Dus we zijn niet met honger naar bed gegaan.




P1010620
De show van vanavond was een optreden met veel humor. Een onhandige butler James serverde het diner voor Miss Sophie en haar gasten. Haar 4 gasten waren er echter niet, die waren reeds jaren overleden. Dus James speelde voor alle 4 de gasten en dronk dus voor 4. Ehm 5 want Miss Sophie kreeg ook niet de kans om iets te drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten