vrijdag 19 september 2008

Gran Canaria - Vrijdag 19 september 2008

Vandaag werden we wakker en hoorde de regen op ons balkon neerkomen. Het leek erop dat dit een slechte dag zou worden. De temperatuur was nog steeds goed maar de nattigheid bleef uit de luicht vallen. Dus een dag om te puzzelen en met de laptop bezig te zijn. En maar hopen dat het vanavond droog is in verband met de Barbeque show in Sioux City.




P1010685
Om 19:00 uur werden we opgehaald naast ons hotel met een bus die ons naar Soiux City zou brengen. Daar kwamen we rond 20:00 uur aan. Eenmaal binnen bleek de BBQ een grote openlucht happening te zijn met super veel gasten. Het eten was niet geweldig maar wel goed, een karbonade, een kippeboutje en wat worstjes. En met verschillende nationaliteiten aan lange tafels.




P1010710
Na het eten hebben we nog even rondgekeken in het stadje welke oorspronkelijk een decor was voor verschillende (spagetti) westerns. Uiteindelijk zijn we gestopt in een Saloon waar een geweldige Country zanger aan het optreden was. Ook waren er diverse line dancers aan het dansen. Dit was echt een geweldige show en de sfeer zat er al snel in. Mede doordat het drinken inclusief was wellicht. De schotten en de Ieren vochten om wie er het dichts bij de bar mochten zijn.




P1010740
Na het optreden werden we om 22:00 uur naar de arena geleid waar in een show het leven in Sioux City in 1870 werd uitgebeeld. Cowboys, Indianen en boeven alles kwam langs in een (spagetti) western verhaaltje.


Uiteindelijk heeft Jan Saskia nog moeten redden uit de handen van een indiaan die haar een kopje kleiner wilde maken. De indiaan is nog steeds zoek ;)




P1010752

Geen opmerkingen:

Een reactie posten