maandag 15 september 2008

Gran Canaria - Maandag 15 september

De excursie van vandaag was "Las Palmas 3 in 1". Nadat we opgehaald werden bij het winkelcentrum naast ons hotel werden de overige gasten opgehaald bij de diverse plaatsen in Playa des Ingles. De bus was bij ons al 10 minuten te vroeg wat heel frapant was voor Kanarische chauffeurs. De voorsprong hebben we eigenlijk overal behouden.




P1010481
De eerste stop in Las Palmas was in het oude gedeelte van de stad. Hier staat het huis van Columbus en de Cathedral de Santa Anal. Nadat we beide bezocht hebben was het tijd voor een kopje echt lekkere koffie en een Fanta.




P1010500


De tweede stop was in het grootste winkelcentrum van Las Palmas: El Corte Inglés. Neem in verbeelding een grote bijekorf van 6 verdiepingen en daar dan twee van aan beide kanten van de weg. Erg groot dus. Hier hebben we voor Saskia een nieuw nachtjurkje gekocht. De oude was meegenomen door het kamermeisje. Aan het einde van de dag was de oude ook weer terug. Nu kan ze er weer even tegen.


De laatste stop was wederom een winkelcentrum, waar we genoten van een echt kanariche delicatesse. Een hamburger van de bekende keten met de grote M.




P1010534


Rond 4 uur terug naar het hotel en bijkomen van de lange dag met veel slenteren. 's Avonds (het wordt misschien vervelend) weer lekker gegeten. Na het eten een stukje over de boulevard gelopen. Bij het hotel nog even gekeken naar de Crazy Show, om daarna weer moe maar voldaan te gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten