vrijdag 19 september 2008

Gran Canaria - Donderdag 18 september

Vandaag hebben we de auto genomen richting Puerto de Mogán. De weg voerde via de snelweg naar Puerto Rico. Het laatste stuk was echter geen snelweg meer maar kronkelende weggetjes met verschillende haarspeldbochten. De wegen in Gran Canaria zijn echt goed, bijna hetzelfde niveau als Nederland. Alleen de bochten zijn vermoeiend.




P1010658
Aangekomen in Puerto de Mogán, wat ook wel het venetië van Gran Canaria genoemd wordt, keken we onze ogen uit. Het is een vissersdorp met vele smalle straatjes. En overal waar je kijkt paarse bloemen. Dit is ook waar het dorp bekend om staat. Ook de
P1010657
vele bruggetjes zijn leuk om te zien. Dit is eigenlijk het enige deel in het zuiden van Gran Canaria waar het toerisme niet de boventoon voert. Na een tijdje hier rondgewandeld te hebben zijn we terug gegaan naar het hotel. Hier hebben we lekker in de zon gelegen om bij te komen van de rit.


Na het zonnen was het tijd om weer een keer bij het mexicaanse restaurant te eten. Dit was weer lekker net als de vorige keer. Na het eten een wandeling gemaakt.
P1010670
Tijdens de wandeling gebeurde er iets raars, iets wat we vroeger wel meegemaakt hebben. Er viel iets nattigheid uit de lucht. Gelukkig waren we in het hotel terug voordat we helemaal nat geregend waren. Hier werden we getracteerd op een leuke Champagne show. De show speelde zich af in Parijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten