dinsdag 23 september 2008

Gran Canaria - Maandag 22 september 2008

Het was vandaag de dag voor een uitje die iedereen zeker moet maken als je in het zuiden van Gran Canaria bent. Het Palmitos Park. Dit park is vorig jaar voor een groot deel verwoest door een enorme brand, welke is aangestoken en een deel van Gran Canaria heeft geraakt.




mapita2006
Van eenvoudig 'vogeltjesmuseum in een mooie tuin' is het geworden tot een dierentuin in een schitterend park. Zo vind je er een oerang oetang, andere aapjes, kangaroe's, krokodillen, adelaren, gieren, een vlinderhuis, een orchideƫnhuis, kun je er door verschillende (enorme) vogelkooien lopen en is er een aquaria-gebouw, waar je nemo en zijn vriendjes kunt bewonderen.




P1010841
Maar het leukste zijn toch wel de shows. Er was een papagaaien show, een roofvogelshow en een excotische vogel show. Vooral die laatste twee zijn erg mooi. De vogels vliegen dan vrij in de kloof waar het park ligt.




P1010835
Op een gegeven moment kwamen ze met een van de roofvogels nog het publiek in en werd er een op Jan zijn pet gezet. De klauwen waren zelfs door de pet nog te voelen.




P1010909


Al met al een hele leuke ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten