donderdag 17 juni 2010

Mallorca dag 2 en 3

Deze twee dagen leken veel op elkaar.

rond 8 uur opstaan, aankleden en ontbijten om vervolgens na de rituele smering de bedden bij het zwembad op te zoeken. Gelukkig zijn er voldoende bedden en parasols zodat we altijd wel een leuk plekje hebben.

P1010121

Rond het middaguur lunchen en daarna weer lekker luieren op de ligbedden, dit onder het genot van cappuccino, water en of cola light. Hmmm zo kunnen we het wel een tijdje volhouden.

Tijdens het avond eten ontstaat P1010124wel eens wat discussie of een hapje nu paprika of vis bevat, echter Saskia is eigenwijs genoeg om aan te geven dat de kok er geen verstand van heeft en vervolgens noemt ze een vishapje toch lekker een hapje gevuld met paprika om deze smakelijk te verorberen.

Na het eten is er meestal wel een leuke show. P1010142Donderdag was dit er een genaamd “comedy en dance” show hoewel op de borden deze aangekondigd werd met Happy Hour. Het is wel verfrissend om na zo veel Riu hotels eens wat anders te zien. Het lijkt erop dat Iberostar meer gericht is op een jonger publiek.

Ook hebben we donderdag de huurauto ontvangen. De prijsvraag voor thuis is … Welke kleur heeft een Opel Corsa Black Saphire. Een kleine hint : niet zwart.

4 opmerkingen: