maandag 21 juni 2010

Dag 7 – de rondrit

Vandaag stond een echte rondrit op het programma. Deze route welke ook wel op diverse websites bekend staat als route 4 – Inca – Pollenca – Alcudia was door ons de uitverkorene vandaag.

Bij Palma namen we de MA 13 hoewel Tom tom ons naar Emma 13 stuurde kwamen we in Inca na 30 minuten en was het tijd voor een kopje koffie en een echte vanille thee, voordat we onze weg vervolgden naar Pollenca via Emma 2200. Ook hier brak Eva de stem van Tom Tom haar tong regelmatig over de naam.

Aangekomen in Pollenca hebben we de kerk Des Angles bezocht P1010258 nadat we een gave gaven als entree. Achteraf bleek dat we net op tijd waren, we mochten er nog wel uit. Maar niemand kwam er meer in.

Een cola light en Wasser ohne Gas verder vertrokken we weer uit Pollenca om een bezoekje te brengen aan Alcudia. Dit ligt in het noorden van mallorca en was even een andere mogelijke locatie voor onze vakantie.

Alcudia is een klein plaatje waarvan het centrum ommuurd is door P1010284 een muur uit de romeinse tijd. Delen hiervan staan nog steeds overeind met als gevolg twee mooie stadspoorten.

In Alcudia hadden we twee musea willen bezoeken en een andere kerk. Echter hoe apart deze waren gesloten op maandag.

Al met al was het een leuke dag ook al was er veel dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten