dinsdag 22 juni 2010

Dag 8


Na het ontbijt hebben we besloten vandaag bij het zwembad te starten en nog niet weg te gaan. Eerst lekker rustig genieten in de zon. Na de lunch hebben we besloten terug te gaan naar Palma waar we nog niet alles gezien hadden.

Als eerste wilde we kijken bij het kasteel van Bellver. Dit kasteel P1010314 welke oorspronkelijk bedoeld was ter verdediging. Echter zo is hij P1010338 nooit ingezet. Dit kasteel heeft wel dienst gedaan als gevangenis. Met als bekendste gevangene Gaspar Melchor de Jovellanos. Eerst was hij een gevangene echter naar verloop van tijd leek het meer op een prive kasteel. Compleet met butler, huishoudster en mooie meubelen. Onze bekende gevangene in Peru Joran van der S. zou hier een moord voor doen.

 

P1010340 

Nadat we dit mooie kasteel bekeken hadden, waarbij we continue achtervolgd werden door iemand die ook bij Miss Etam haar topje heeft gekocht, zijn we naar Poble Espanjol gegaan.

P1010357

Dit Spaanse stadje kun je het beste vergelijken met een Mega Madurodam. De replica's van bekende gebouwen zijn net groot genoeg om in te lopen. Zo was hier bijvoorbeeld ook de Bayes Arab te zien.

P1010399 Na het avondeten hebben we kunnen genieten van een flamingo show.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten